Wednesday, November 27, 2013

HOMESTAY PILIHAN PENGINAPAN CUTI SEKOLAH

Assalamualaikum. Cuti sekolah dah kembali. Apa lagi, cepat booking homestay untuk penginapan anda kali ni. Murah pun murah. Besar dan selesa lagi. Jimat banyak tu. Hari yang ramai orang book kebiasaannya jumaat dan sabtu. Boleh la kiranya check in hari ahad hingga khamis. Masa tu xde la sesak sangat bila kita nak jalan2 nanti. Lagi 1, daripada tol ayer keroh ke bandar hilir,cuba ikut laluan alternatif ke bandar hilir untuk mengelak jam dari tol ke area mitc. So, selamat bercuti.

Wednesday, May 19, 2010

Penginapan Murah dan Selesa di Melaka dengan Dyan Homestay



Memang murah dan selesa. macam rumah sendiri. itulah antara komen2 yang diberikan kepada kami dari customer2 yang telah menginap di Dyan Homestay. Hmmm...Bandingkan sahaja dengan hotel2 atau rumah tumpangan yang lain. kalau dengan homestay, anda bukan sahaja dapat sebuah bilik tapi 3 bilik, ruang tamu, ruang makan,dapur, peti ais, mesin basuh, siap ada penghawa dingin lagi. Memang la berbaloi2. Boleh muatkan semua famili dalam satu rumah. Senangkan...Hmmm...apa tunggu lagi...call la sekarang..0192975492/ 0173791513

Thursday, February 18, 2010

Mari Bercuti di Melaka

Ramainya yang bercuti di Melaka hari ini. Kalau anda berada di Melaka hari ini, anda akan dapati pintu masuk dari Tol Ayer dah jam. Time cuti2 ni la baru boleh bercuti bersama keluarga. Betul tak. tapi apa yang penting kene la rancang perjalanan tu betul2. Kene buat surveyy sikit pasal tempat2 menarik di Melaka. bagaiman nak ke sana…nak pergi mana dahulu…makan kat mana..hmmm…semua tu kene ambil kira..Setibanya anda di Melaka sudah pasti anda akan melewati tempat2 menarik di kawasan pelancongan Ayer Keroh. Di antaranya, tmn rama-rama, tmn mini Malaysia, Taman Botanika, Zoo Melaka, dan yang baru nak buka ni iaitu Wonderland Melaka. Pasti seronok kan…dapat mandi-mandi sambil bergelungsur dgn anak2. Zoo pulak boleh pergi waktu malam. Time ni banyak binatang yang keluar. kalau siang tu binatang2 ni tidur je…haaa…itu di kawasan Ayer keroh..kalu anda menghala ke Banda Hilir pulak lagi banyak tempat menarik contohnya.. A Famosa, Muzium, Dataran Pahlawan, dan byk lagi…